Rabu, Januari 3

HELLO 2018!

Assalamualikum 2018..
3/365, barulah berkesempatan nak update..curi2 masa sikit..

selamat tahun baru korang!
2018, aku dah masuk 3series inshaaAllah..
baru minggu lepas, 28/12/2017 usia aku genap 29 tahun, tetiba masuk minggu ni aku dah ke alam 3series..hihi..takpela, meh lah kita fefeeling 29tahun lagi sehingga december nanti..
lagipon, umur hanya sekadar nombor kan..hee ;)

azam 2018??
erm..malas nak fikirlah..hihi

2017?
Alhamdulillah untuk semua yang baik2 pada tahun 2017
harap ianya akan berterusan untuk tahun ni.
2017 juga aku diuji dengan masalah kesihatan..
bermula dengan checkup di klinik kesihatan dan di refer pulak ke hospital..
fisioterapi, appointment doc, bertabung2 blood test, berkali2 urine test, ultrasound, xray..
dan Alhamdulillah setelah genap 6bulan, appointment di hospital telah ditamatkan..hehe
ubat yang diambil hari2, berkurang kepada 2hari sekali, berkurang kepada seminggu sekali dan akhirnya terus stop..Alhamdulillah.. :)

 2018,
semoga tahun ini diberikan aku kesihatan yang baik, bahagia bersama keluarga tersayang dan dimurahkan rezeki..
aku doakan semua yang baik2 juga untuk kita semua, inshaaAllah.. :)

dan lastly, start pertengah december lepas, aku dah berjinak2 sikit dalam bisnes online..hee
untuk korang yang berminat dengan handbag longchamp, bolehlah follow instagram aku @longchamp.bymia..
Authentic Longchamp & all imported..
kebanyakannya ready stock di Malaysia dan ada juga yang pre order..
nanti jemputlah lah follow dan cuci mata ok.. :)
dan kenapa aku gunakan nama byMIA?
ada yang fikir tu nama aku, siap panggil aku Damia..hehe
tidak ye.
MIA tu adalah gabungan nama anak2 ku..
Muhammd Irfan Anaqi
Muhammad Iffat Ayden
gunakan nama anak kononnya, nak lebih berkat, semoga lebih dimurahkan rezeki..hehe
InshaaAllah.. :)




.. myrah .. 

Tiada ulasan: