Rabu, November 22

25 oktober 2017, happy 1st birthday ayden!

assalamualaikum.....
fuhh..dah hampir sebulan berlalu, baru sekarang nak update pasal birthday anak..
bulan lepas kemain update hari2 pasal perkembangan anak..
habis je throwback, terus malassss nak update new entry..hihi
ni semua gara2 malas nak transfer and edit gambar..heee

ok, 25oct2017 yang lepas genaplah setahun usia muhammad iffat ayden..
happy birthday anak ibu sayangggg..
dan disebabkan sambutan hari jadi ayden kita dah buat sekali dengan abang, so birthday ayden yang sebenar ni, kita sambut 4 beranak jela..
sambut kat mana?
kat secret recipe je, tempat feveret abang awak sebab banyak kek!hehe

 ayden bersama kek dan lilin tapi tanpa api..
takde lighter..hee soryyyy

kek tu pilihan ibu ye, awak rasa sikit2 je.. :p

 sama tak muka kami..
kata yes plssssssss.. 


 abang irfan & babah
setiap kali nyanyi lagu birhday, kena jugak nyanyi untuk abang irfan..
setiap bulan birthday dia ke cane??hihi



lastly, 
selamat ulangtahun kelahiran anak ibu sayangggg..
ibu doakan ayden sentiasa diberikan kesihatan yang baik, menjadi anak yang soleh, taat pada ibu babah atok nenek & semua orang disekeliling kamu
ibu doakan juga, semua yang terbaik untuk kamu..
love you sayanggggg..


.. myrah .. 

Tiada ulasan: