Selasa, Oktober 17

throwback : ayden, newborn :)

salam..
meniti hari2 menuju ke ulangtahun kelahiran muhammad iffat ayden yang pertama, meh aku throwback sikit gambar2 dia sepanjang setahun ni..
gambar ayden tak sebanyak gambar irfan, aku pon tak tau kenapa..
rasanya sebab memory phone penuuuuh dgn gambar irfan kot, sayang nak delete..heee 
dulu irfan nak menginjak usia setahun pon aku buat juga edisi throwback untuk dia, now turn adik pulak.. :)


tahun lepas, waktu ni aku dah menghitung hari
debaran tak terasa sangat sebab yakin takkan bersalin awal, macam abang irfan dulu genap 40weeks..
due date ayden 27 oct so relax2 je lagi..hehe

entry ni akan ada gambar2 ayden masa bulan pertama kelahiran..
entry2 seterusnya pulak, gambar untuk bulan yang seterusnya..


 fresh, baru je dbersihkan..



 hari kedua

 kena pergi klinik utk cek kuning..



dah bulaaattttt :)



.. myrah ..


Tiada ulasan: