Isnin, Oktober 9

29.9.2017, happy birthday irfan!


29.9.2017, happy 3rd birthday irfan !:)
kejap je masa berlalu, besar dah anak sulung ibu ni..
makin besar, makin bijak, makin jugak banyak akal..hehe

macam tahun lepas jugak, sambutan hari jadi irfan aku plan buat kat taska je..
bagi dia sambut dengan kawan2, belanja kawan2 makan kek..hehe
dan macam tahun lepas jugak, dia masih kekalkan sifat pemalu bila kawan2 nyanyikan lagu besday & bila nak potong kek..


 tahun ni dia dah pandai request nak kek pokemon..
sebelum nampak kek, mood macam biasa..bila nampak kek, terus tersipu2..haha

ok, gambar tak banyak kat taska sebab mak nak kena layan dia..makan bersuap bagai..
kek bertemakan pokemon, tapi goodies untuk kawan2 berteman cars..
haha..bolehlahhhh..gambar goodies takde, mak lupa nak amik gambar..huhu

 selesai makan2 dengan kawan, terus nak ikut ibu
pantang ibu datang taska, mesti nak ikut balik..
sekarang perangai pon banyak buat ibu urut dada..pagi2 taknak school, nak kena pujuk2, layan2 dia kejap..pastu baru ok..tapi kadang tu pujuk semua tak jalan, last2 ibu tinggalkan je dekat cikgu..tapi sampai luarlah dengar dia panggil ibuuuuuuuuu..haiyooo


birthday hari khamis, jumaat ibu amik cuti sebab nak balik seremban awal..
hari sabtu atok nenek dan buat kenduri kesyukuran, sekali kan dengan sambutan birthday irfan & ayden..birthday ayden bulan 10 tapi nenek mintak tiup lilin sekali..ha boleh laaaa..hee

 bertiga sajo, babah work...


kek bertemakan pj mask!

 pj mask theme..
hasil idea dari google mengoogle, terhasillah deko simple ni..
belon tu semua dah tempah seminggu awal..


 tengok tu, tetap maluuu..



berempat :)



selamat ulangtahun kelahiran yang ketiga muhammad irfan anaqi
semoga membesar dengan sihat & bijak, menjadi anak yang soleh & segala yang baik2 untuk kamu..
ibu babah ayden sayang irfan dunia akhirat :)


.. myrah ..


1 ulasan:

Hidayah Noor berkata...

wah sekejap jea kan kak dah 3 tahun. sanah helwah irfan :)