Isnin, Ogos 1

open house rumah kami :)


19 Syawal (ahad) yang lepas, aku ada buat makan2 sikit..
plan awal nak buat hari sabtu & jemputan terhad untuk kawan aku dengan mirul sajo..
sedara2 pulak dijemput tapi kebanyakan semuanya tak free..banyak open house lah katakan..hehe
dan tetiba mirul pon kena kerja hari jumaat malam sampai sabtu pagi, kitorang pon sepakatlah tukar kepada hari ahad & Alhamdulillah ramai yang dapat hadir.. :)

majlis start dari pukul 2pm - 7pm..
menunya soto, mi kari, macaroni goreng, lemang, rendang & beberapa makanan sampingan..

10.00 am, baru nak start masak..
tukang masak datang dari seremban..hihi..tq mak! 

time ni mak masak mi kari & soto pulak kepakaran suamiku sayangggg..hihi
bini?tukang tunjuk jelah, penat nak bangun duduk.. :p

 family

 tuan rumah :)

 anak si intan noraien 
kemain sombong dgn ibu ipan, tapi dengan babah ipan kemain bergelak ketawa..
mulut pon kemain bising..gerammm!

 cousin

 mak pipi kembang semangkuk..hukhuk

 officemate :)

 geng macik2..tahun ni tak cukup korum..huuu


 
 budak kecik ni pandai bawak diri, ramai geng lah katakan..
penat terus tidur, tapi bangun terus nangis sebab sorang2 dalam bilik..
manja sangat budak ni!


 tetamu terawal



terima kasih semua yang sudi beraya ke rumah kami.
maafkan segala kekurangan..
InshaaAllah kalau ada rezeki, panjang umur tahun depan kami buat lagi..hehe


.. myrah ..