Khamis, September 29

happy birthday irfan anaqi!


29 september 2016
Alhamdulillah, genap 2 tahun usia anak ibu hari ni..
anak manja, panjang akal & kadang2 bikin ibubabah gerraammm..hehe

semoga kamu dipanjangkan umur
diberikan kesihatan yang baik
menjadi anak yang soleh
membesar dengan bijak 
dannn jadi abang yang penyayang kepada bakal adik2 kamu nanti..hehe

ibubabah sayaaannnggg irfan dunia akhirat.. :')



untuk tahun ni, takde sambutan macam tahun lepas..
mak tak larat, dah 36weeks ni..
tapi petang ni, kita celebrate simple2 dengan kawan2 kat taska..
dan esok kita pergi jalan2..
inshaaAllah minggu depan baru update pasal birthday irfan..kalau mak kerajinan lah..hehe
 


dan inshaaAllah, tahun depan kita boleh celebrate birthday irfan dengan adik sekali harung je
beza pon sebulan je kan..
tak pon, celebrate sekali birthday irfan (sept), adik irfan (oct), babah (nov) & ibu (dec) terus..
ha, jimat duit ibubabah..hihi
tapi sambut bulan december lah sebab anniversary ibubabah pon bulan dec..hee
pandaikan ibubabah plan, berturut je semua..hikhik


.. myrah .. 
 

Tiada ulasan: