Khamis, Disember 31

irfan & aktivitinyaaa..hehe

ok, ni antara aktiviti irfan untuk 3 bulan terakhir dalam tahun 2015..
sikecik ni belum pandai pon mintak bawak ke sana ke sini tapi macam biasalah, mak dia yang selalu over..hehe
boleh kata tiap minggu atau pantang ada cuti walau sehari, terus ajak si suami bawak irfan berjalan..
tak dapat jalan jauh, jalan depan rumah pon takpe, janji bawak irfan keluar dari rumah.. **sebenarnya mak ipan yang bosan duduk rumah..heee

 irfan yang gila bola macam babah..
punya lah menangis beriya sebab nak main bola dengan babah dia..

 tak dapat main bola, ibu bawak lepak tepi tasik kejap..bagi mengubati kesedihan dia tak dpt main bola..hehe



 hijauuuu di taman saujana hijau.. :)



terpalinggg suka tapi bila masuk syiling je terus gelabah..haha


 zoo melaka
ibu tak suka pergi zoo sebab penat berjalan & busuk..heee

 wetworld

 penat berendam, lapar terus..
irfan dan makanan tak dapat dipisahkan..hehe



boling with cousin


ok, tu antaranya..
nak update blog tapi carca marba je..hihi..esok cuti lagi tapi esok confirm duduk rumah jela..babah irfan is kerjaaaaa..uhu


.. myrah ..

Selasa, Disember 29

28disember2015

28.12.2015_
happy 27th birthday to me!hehe
Alhamdulillah, dipanjangkan lagi usia aku sehingga hari ni..
diberikan kesihatan yang baik & kehidupan yang bahagia disamping family tersayang.. :)

takde yang special mana pon birthday tahun ni..
yela, aku kerja, suami ku sayangg pon kerja jugak..
kitorang cuma jumpa pagi tu, dia masuk kerja syif petang & berterusan sehingga hari rabu petang baru kami ketemu semula..ha, kasihan kan kat besday girl..hihi

pagi tu sebelum ke office, kita sambut birthday ibu ipan kat klinik dulu la..bawak sikecik tu, demam pulak..tapi demam macam tak demam je, kemain melasak..
 
budak demam tak demam sangat..hehe

selesai ke klinik, ke office lah semula..
dan tanpa disangka2, rupanya suami ku sayang tu ada buat special delivery utk bini dia ni..hehehe



 i love you tooooooo :)


bijak sungguh permainan dia ya, tak dapat celebrate besday bini, dia awal2 dah plan buat benda ni..ok, terpujuk terus hati ku ini..heeee
ok, tipu je..kalau dia tak buat surprise ni, tak rasa merajuk pon sebab tau dia sangat busy hujung tahun ni dan aku yang request supaya dia cuti time anniversary kami minggu lepas, birthday aku tak payahhh..

thank youuuu abangg! :)

pagi tadi irfan nampak bunga ni, terus dia cakap "waaahhhhh"
kemain teruja ye nak, ok dah besar nanti buat surprise camni utk ibu dengan babah ye..hehehehhe


.. myrah ..


Selasa, Disember 22

21disember2015




Alhamdulillah, semelam genap 3 tahun usia perkahwinan kami
masih baru dan berharap agar ianya akan berkekalan sehingga hujung nyawa kami dan berterusan hingga ke Jannah, inshaaAllah..

 plannya kekonon nak dating berdua, nak tengok wayang, main boling & makan2..
irfan hantar taska macam biasa, makpak nak dating berdua je..hihi

lepas hantar taska, balik kemas rumah dulu then ke IOI putrajaya..
ok, tak jauh mana pon tempat dating makpak..konon senang nanti, tak lambat nak jemput anak..hee
plan nak tgk Dilwale tapi apakan daya, kemain panjang que nya..menyesal tak beli tiket online..
ok, kempunan nak tengok wayang..last tengok wayang adalah sebelum beranak, maknanya setahun 5bulan yang lepas..huhu
pastu, misi diteruskan ke boling pulak..
sedih sekali lagi sebab full jugakkk..ok, kempunan lagi..
last main boling rasanya 2tahun lepas kot..hukhuk
last2, ke seoul garden, makan2 then jemput anak..
hahahadoiilaaaa..serba tak menjadi pulak dating berdua kali ni..
mungkin sebab tak bawak anak kot..hihi..
ni first time hantar anak ke taska then makpak pergi dating..
best jugak, jalan berdua tanpa pikir nak carik nursing room, nak susukan anak, nak tidurkan anak bagai..tapiiiii rasa janggal jugak..
tersebut2 jugak pasal anak..hihi..mak2 punya perangai kan..hee

 oh, nak gak selit gambar latest kami anak beranak..hehe
 ok, baiii!


 .. myrah ..