Selasa, Oktober 20

gathering with gff & babies :)


Ahad 18 Oct 2015, aku anakberanak dapat jemputan ke majlis aqiqah & birthday ariana raisya yang pertama..kawan ipan yang beza 20 hari tu..
hari tu dia datang majlis irfan, kali ni wajiblah kami pulak datang ke majlis perantin kecik tu..hehe
comel, siap pakai veil..tapi mak dia lagilah kemain, siap pakai balik baju nikah dulu..
elehhh, nak kata dah slim lah tu, dah muat pakai baju nikah..hikhik
aku pon dah muat ok, intan pon hampir2 kan..heeee

ok, sampai2 je majlis, ramai yang dah balik
yela, majlis start awal
dari pagi ada berzanji, cukur jambul 
aku konon plan nak datang lambat, tuk majlis hari jadi je tapi bila sampai, semua dah selesai..hihi
dah sampai lambat, takkan nak terus makan kan..
kita bergambo lah dulu..hee

 mak memang giler camera sentiasa..hehe

 seeeee..
majlis ipan, dia buli ipan..
majlis dia pon, dia tetap buli ipan..haha
ipan is redhooo jelah nak yer..hee
 
 selepas dibuli, dua2 masam je muka..
mak tetap mentennn ok..hikhik 

time makan, makcik intan pon sampai dengan baby firas mikail yang baiiik sangat tu..
asyiklah menyengih & tetiba ketawa..ok, terasa macam diri ni kelakar pulak sebab tak buat lawak pon tetiba dia ketawa..hehehe

 irfan anaqi - setahun
ariana raiysa - setahun
firas mikail - 4 bulan

 seeeeee
firas pon kena buli dengan raisya jugak
ok, kaklong kawasan sangat dia ni tau..hikhik
 
 kami!
inshaaAllah akan bertambah lagi dan lagi, dengan izin Allah
korang dah ready ke??haha

seronok jugak jadi tetamu dihujung2 majlis
mak perantin dah tak busy sangat so adalah masa lepak2..
walaupuuunn dah kahwin & beranak, perangai tetap macam dulu ok..tang gila2 tu tetap xberubah..nasib baik suami2 kita redhoo & terima kita seadanya kan..hikhik
tapi tetap rasa tak puas sebab anak2 dah mula buat perangai, so TERPAKSA balik awal..huhu

walaupun semua ada kat seremban sebelum ni, tetap susah nak jumpa..
bila plan, asyiklah tak jadi..lepas ni lagilah susah kot, sebab sorang kat KL, sorang kat putrajaya & lain kat seremban..lepas ni, ntah2 time firas setahun baru jumpa balik..hihi
mama intan, kalau balik seremban bagitau yer..kita ngedate!



terima kasih jugak kat mama firas sebab bagi irfan hadiah..
irfan is suka!terus pakai untuk bawak pegi school
ok, mak ipan yang over sebenarnya..hee


thank you ty intan!


akhir kata, terima kasih fazilah sebab sudi jemput kami ke majlis raisya
tahniah sebab ada rumah baru, candelier kemain cantik..hihi
dan untuk ariana raisya, 
semoga dipanjang umur,  menjadi anak yang solehah, cerdik & anak membanggakan mama papa awak..membesar dengan sihat yer sayang..
happy birthday raisya! :)


.. myrah ..