Khamis, Mac 26

tahinah aida & kamel!

 Alhamdulillah, pada 6 Mac 2015 sorang lagi gff ku selamat menjadi isteri orang..
tahniah kawan!
untuk majlis nikah dia aku lambat sampai..
sampai2 je, semua dah selesai..tinggal nak bergambar sajo..






 irfan with anty yana & anty fazilah
kemain suka irfan ye,semua nak dukung dia.. :)


untuk majlis persandingan pulak, majlis berlangsung dekat kompleks belia dan sukan paroi..
untuk wedding gf yang sebelum2 ni, kemain lama aku stay kat majlis dorang..
semata nak bergambar kan tapi untuk majlis aida ni aku agak rushing sebab si suami kerja syif petang..keciwa jugak sebab tak dapat jumpa makyong intan..
 
 hero-hero ibu :)


 yang ujung sekali tu sengeh lebih..lepas ni turn dia pulak..aamiin.... :)


 kami!tapi tanpa intan..

 keluarga besar kami..
inshaaAllah akan bertambah lagi.. :)

keluarga kecil saya
inshaaAllah akan bertambah juga nanti kalau diizikan Allah..heee :)


to aida, selamat pengantin baru
semoga ikatan yang terbina tu sentiasa dirahmati dan kekal selamanya..
hujung tahun ni atau tahun depan irfan dah boleh dapat adik kottttt.hihi

tahniah gf! :)


.. myrah ..