Selasa, Januari 13

majlis aqiqah & kesyukuran muhammad irfan anaqi

untuk majlis aqiqah ni, aku tak plan pon nak buat bila..kononnya nak hold dulu, tunggu ada rezeki lebih sikit nanti baru nak buat..
tapi mungkin dah namanya rezeki anak kan, mak & ayah bagitau nak sponsor sepenuhnya untuk majlis aqiqah ni..Alhamdulillah.. :)
semuanya disponsor sepenuhnya kecuali doorgift..

budak kecik baru bangun, tak mandi lagi.mashaammm
tapi mashaaamm yang best lah kan..hehe



 dia tidur dari orang habis berzanji sampailah habis majlis..
orang kacau pon dia buat tak heran..
malam?dia pulak kacau makpak dia tak bagi tidur..hukhuk

dengan ibu yang masih tembun lagi time ni..heeee


babah irfan

nenek dengan cucu manja dia..

orang kuat majlis aka pen'sponsor' 

kemah biru, baju anak branak hijau, doorgift merah..
haha..carca marba..biasalah, last mint punya persiapan kan..hee


family amirul

cousin 

irfan redhooo jela babah dia pegang dia mcm tu..haiyakk

keluarga kecil kami..
Alhamdulillah :')

 selesai majlis 

 selesai di botakkan..hehhehe

Alhamdulillah, majlis untuk irfan anaqi berjalan dengan lancar..terima kasih pada semua yang hadir dan meraikan kehadiran anak kecil kami ini.. :)

.. myrah ..

Rabu, Januari 7

sebulan

ok, sindrom mak2 dah menular dalam diri sejak bergelar ibu ni..asyiklah sibuk nak ambik gambar anak pastu post kat IG..normalkan??hehe

kat entry ni pon, akan tertepeknya gambar anak mak dari usia dia sehari hingga hari yang ke 30..
jangan bosan ye semua..
mak saja buat entry ni, kot2 anak mak dah besar nanti dia rajin pulak nak baca blog ibu dia ni..kalau wujud lagi lah..heee

ok, inilah wajah anak kesayangan hamba, anugerah yang terindah..
Muhammad Irfan Anaqi  :)

day 1

 day 2

 day 3

 day 4

 day 5

 day 6

 day 7

 day 8

 day 9

 day 10

 day 11

 day 12

 day 13

 day 14

 day 15

 day 16

 day 17

 day 18

 day 19
 day 20

 day 21

 day 22

 day 23

 day 24

 day 25

 day 26

 day 27

 day 28

 day 29

 day 30


kadang nampak kurus, kadang nampak bulat..hehe
irfan lahir 2.92 kg, genap sebulan berat dia 4.1kg..
Alhamdulillah, membesar dengan sihat anak ibu ni.. :)


.. myrah ..

Isnin, Januari 5

selepas 98 hari~


 Assalamualaikum wbt..
5 januari 2015, selamat tahun baru semua!
selepas 98 hari bercuti, hari ni dah mula kerja semula..
phewwww..kemain malas nak bangun pagi tadi, tambah2 pulak kena bangun awal dari biasa..tapi ku gagahkan jugak..dannnnnn paling sedih nak kena berpisah sekejap dengan si kecik tuu..
hari2 dah sedap berkepit kan.hukhuk


 si kecik ni dah berusia 3 bulan!
kejap je masa berlalu kan..hehehe


ok lah, dapat jenguk kejap je sebelum start buat kerja yang macam ingat tak ingat je cara nak buat..hihi..paling melampau kan, password emel pon boleh lupa..adehhhh...


.. myrah ..