Khamis, Disember 31

irfan & aktivitinyaaa..hehe

ok, ni antara aktiviti irfan untuk 3 bulan terakhir dalam tahun 2015..
sikecik ni belum pandai pon mintak bawak ke sana ke sini tapi macam biasalah, mak dia yang selalu over..hehe
boleh kata tiap minggu atau pantang ada cuti walau sehari, terus ajak si suami bawak irfan berjalan..
tak dapat jalan jauh, jalan depan rumah pon takpe, janji bawak irfan keluar dari rumah.. **sebenarnya mak ipan yang bosan duduk rumah..heee

 irfan yang gila bola macam babah..
punya lah menangis beriya sebab nak main bola dengan babah dia..

 tak dapat main bola, ibu bawak lepak tepi tasik kejap..bagi mengubati kesedihan dia tak dpt main bola..hehe



 hijauuuu di taman saujana hijau.. :)



terpalinggg suka tapi bila masuk syiling je terus gelabah..haha


 zoo melaka
ibu tak suka pergi zoo sebab penat berjalan & busuk..heee

 wetworld

 penat berendam, lapar terus..
irfan dan makanan tak dapat dipisahkan..hehe



boling with cousin


ok, tu antaranya..
nak update blog tapi carca marba je..hihi..esok cuti lagi tapi esok confirm duduk rumah jela..babah irfan is kerjaaaaa..uhu


.. myrah ..

Tiada ulasan: