Selasa, Disember 29

28disember2015

28.12.2015_
happy 27th birthday to me!hehe
Alhamdulillah, dipanjangkan lagi usia aku sehingga hari ni..
diberikan kesihatan yang baik & kehidupan yang bahagia disamping family tersayang.. :)

takde yang special mana pon birthday tahun ni..
yela, aku kerja, suami ku sayangg pon kerja jugak..
kitorang cuma jumpa pagi tu, dia masuk kerja syif petang & berterusan sehingga hari rabu petang baru kami ketemu semula..ha, kasihan kan kat besday girl..hihi

pagi tu sebelum ke office, kita sambut birthday ibu ipan kat klinik dulu la..bawak sikecik tu, demam pulak..tapi demam macam tak demam je, kemain melasak..
 
budak demam tak demam sangat..hehe

selesai ke klinik, ke office lah semula..
dan tanpa disangka2, rupanya suami ku sayang tu ada buat special delivery utk bini dia ni..hehehe



 i love you tooooooo :)


bijak sungguh permainan dia ya, tak dapat celebrate besday bini, dia awal2 dah plan buat benda ni..ok, terpujuk terus hati ku ini..heeee
ok, tipu je..kalau dia tak buat surprise ni, tak rasa merajuk pon sebab tau dia sangat busy hujung tahun ni dan aku yang request supaya dia cuti time anniversary kami minggu lepas, birthday aku tak payahhh..

thank youuuu abangg! :)

pagi tadi irfan nampak bunga ni, terus dia cakap "waaahhhhh"
kemain teruja ye nak, ok dah besar nanti buat surprise camni utk ibu dengan babah ye..hehehehhe


.. myrah ..


Tiada ulasan: