Selasa, Disember 22

21disember2015




Alhamdulillah, semelam genap 3 tahun usia perkahwinan kami
masih baru dan berharap agar ianya akan berkekalan sehingga hujung nyawa kami dan berterusan hingga ke Jannah, inshaaAllah..

 plannya kekonon nak dating berdua, nak tengok wayang, main boling & makan2..
irfan hantar taska macam biasa, makpak nak dating berdua je..hihi

lepas hantar taska, balik kemas rumah dulu then ke IOI putrajaya..
ok, tak jauh mana pon tempat dating makpak..konon senang nanti, tak lambat nak jemput anak..hee
plan nak tgk Dilwale tapi apakan daya, kemain panjang que nya..menyesal tak beli tiket online..
ok, kempunan nak tengok wayang..last tengok wayang adalah sebelum beranak, maknanya setahun 5bulan yang lepas..huhu
pastu, misi diteruskan ke boling pulak..
sedih sekali lagi sebab full jugakkk..ok, kempunan lagi..
last main boling rasanya 2tahun lepas kot..hukhuk
last2, ke seoul garden, makan2 then jemput anak..
hahahadoiilaaaa..serba tak menjadi pulak dating berdua kali ni..
mungkin sebab tak bawak anak kot..hihi..
ni first time hantar anak ke taska then makpak pergi dating..
best jugak, jalan berdua tanpa pikir nak carik nursing room, nak susukan anak, nak tidurkan anak bagai..tapiiiii rasa janggal jugak..
tersebut2 jugak pasal anak..hihi..mak2 punya perangai kan..hee

 oh, nak gak selit gambar latest kami anak beranak..hehe
 ok, baiii!


 .. myrah ..

1 ulasan:

misz sheyla berkata...

betul2..janggal kan kalau jln tinggal anak..hihi..dah lame xdate ngan encik suami...