Isnin, September 21

throwback : irfan, lapanbulan :)

Alhamdulillah, akhirnya sampai jugak rezeki irfan untuk masuk taska di office aku..
turn dah sampai, masa umur 8 bulan..
senang hati mak, pagi terus je pergi office, balik pon takyah g rumah pengasuh, boleh terus balik rumah..hehe
dan yang paling best, mak takyah masak lagi pagi2..hihi
taska sediakan semuanya..yeayy! :p




 first day di school
mood adalah sangat ok..mak nak tinggalkan dia pon, dia buat selamba je..mak yang lebih2.hee


masuk je school, terus adalah majlis sempena hari ibu bapa..
tema kebudayaan..ipan takde baju melayu so pakaikan jela baju jubah time aqiqah dulu tapi dah singkat..hihi
 

 demam lagi!
kali ni demam nak tumbuh gigi..tu pasal ailioq duk meleleh je..
gigi tumbuh 4 batang sekali..lepas tu tumbuh lagi 2..
dalam sebulan tumbuh 6 terus dan sampai sekarang masih ada 6 je lagi..hehe

 budak demam

 dekat school
kemain cacak rambut tu teacher awak buat ea..

 time ni mulut dia asyiklah sebut babahhh
gembira hati babah awak..ibu?sampai sekarang susah nak sebut..
asyik mama je.. huhu



 irfan sangat susah nak makan..dekat rumah atau dekat taska, sama je..
senang kata, memilih..
tapi sekarang tidak lagi..masuk 10 bulan, dia makan apa saja yang kita bagi..



teacher panggil saya baby smurf
bila sebut je baby smurf, terus senget kepala..hehehehhe


.. myrah ..

Tiada ulasan: