Isnin, September 21

throwback: irfan dah enambulan! :D


6bulan means dah boleh start bagi makan!
mak mmg teruja nak bagi anak makan tapi rajin tak rajin je nak sediakan makanan untuk anak..hihi
ok, time ni irfan masih hantar ke rumah pengasuh & wajib setiap hari aku akan bangun awal untuk mengepam & sediakan puree untuk sikecik ni..
tapiiiii..irfan tak suka pureeeeeeee..beriya mak buat bermacam jenis tapi dia tak suka..hukhuk
so mak terus buat bubur nasi..hari2 duk bekalkan bubur tapiiii pengasuh kata irfan tak nak makan & paling sediih pengasuh terus suapkan irfan dengan nasi & roti..ok, mak redha..huhu




 time ni, dia memang dah jelajah kawasan ruang tamu ni..tapi cara dia menjelajah adalah dengan cara menggolek badan..hihi..yela, meniarap 4 bulan tapi nak kedepan & kebelakang punyalah susah & lambat..so, berguling jela senang bagi dia..hee


 bagi anggur, pooonnn tak berapa berkenan..
tapi ni time awal2 penglibatan dengan makanan..sekarang ni, semua benda dia nakkkk... 

 berguling lagi dan lagi..








 6 bulan dah bawak naik flight..berdoa agar behave tapi kemain melasak, nak berguling jugak..hehe

 muka cuak dalam cable car



next?
tnggu free lunch hour nanti.hehe


.. myrah ..

Tiada ulasan: