Selasa, September 22

throwback : irfan 9 bulan :)

salam..ok, kemain semalam update entry sampai 3 ek..
ok, mak takdelah rajin sangat nak bukak blog sentiasa..
sebenarnya, aku update 3sekali serentak tapi schedule kan mereka..tu pasal ada entry yg up malam tadi..hehehe..nak habiskan sesi throwback ni sebelum 29hb..hehe..pasni nak update citer pasal raya haji pulak, kalau adalah & majlis harijadi irfan, inshaaAllah.. :)



 demam lagi!
nak tumbuh gigi yang kelima & enam..
asyiklah merengek, bawak ke IOI sebab nak shoping raya, sudahnya berkali2 dia menangis..adehhh..pitam makpak dia yang tengah puasa tu..

 suka berkawan terutamanya dengan gegurl..hihi




 ke office ibu dulu sebelum pergi schoooool..


 bangun tidur, terus carik mainan dia dulu..


 time 9 bulan ni, rutin dia setiap kali balik sekolah, makan biskut, termenung then tiduuurr..
biskut adalah umpan supaya dia tak mengaruk dalam carseat..

 raya!


 kuat drama!




.. myrah ..

Tiada ulasan: