Jumaat, September 18

throwback : irfan, 4months old! :)

salam..
haiishh..gigih betul mak ipan ni update tiap hari..hihi
yela, kata nak throwback pasal anak dari newborn sampai lah sekarang sempena birthday dia yang bakal tiba tu..so janganlah nak malas2..hee

ok, masuk je umur irfan 4 bulan, dia terus pandai meniarap dengan sendirinya..
oooo..puas mak awak ni tunggu bilalah si kenit ni nak meniarap, rupanya dia nak buat surprise time besday 4 bulan dia..hihi



 taraaaaa ibu!
yeayyy!gud boy.. :D

 suka senyuuumm 
ibubabah irfan panggil irfan 'mat sengeh'

rambut irfan dah selamat dicukurkan buat kali kedua..
ha, barulah sekata..takde pacak2 lagi..hehe

 hobi time ni, suka kemam mulut..eeee gerraammm!


 shinchan!haha




 oopps..terkeluar dari landasan pulak..



next??lunch hour nanti mak update lagi yer..hihi
babai!


.. myrah ..

Tiada ulasan: