Khamis, September 17

throwback : irfan, 3bulan :)

salam..
start irfan 3bulan, dia dah dihantar ke rumah pengasuh..
time ni dia tak dapat taska lagi, masih menunggu turn taska di office aku..so sementara tu, hantarlah ke pengasuh..punyalah berharap utk dapat taska, pengasuh pon aku carik last minit..
rasanya time berpantang baru aku carik pengasuh area putrajaya..
taska semua dah penuh..huhu
Alhamdulillah, pengasuh irfan ok..dia jaga beberapa orang budak tapi irfan sorang je baby..lega sikit hati ni sebab irfan sorang je baby yang dia perlu bagi perhatian lebih..yang lain semua dah pandai berdikari..




 hari pertama hantar rumah pengasuh..mak tak start kerja lagi, tapi saja2 hantar..mak duduk rumah, boleh lah kemas rumah..hehe



 first day dalam carseat, nasib baik behave..baby lagi kan..hehe



 mengiring je masa usia 3 bulan ni, duk tunggu gak bilalah nak meniarap..huhu



 rambut time ni mmg kelakar..tak sekata gara2 cukur tak sekata time aqiqah..hee

tak meniarap tapi dah melasak dannnnn dah jatuh katil..hukhuk
elok je dia tidur nyeyak atas katil siap hadang dengan bantal kiri kanan, mak masuk je toilet tak sampai 2 minit dengar bunyi benda jatuh & suara meraung...huwaaaaaaa
ok, dah pecah rekod jatuh katil..hukhukhukhuk
hadang bantal kiri kanan tapi jatuh dekat bahagian kaki katil..acane tu..
sorry sayangggg..


.. myrah .. 

Tiada ulasan: