Rabu, September 30

irfan anaqi turns 1! :)

Alhamdulillah, selesai sudah majlis doa selamat & sambutan hari lahir muhammad irfan anaqi yang pertama..
kalau ikutkan plan asal, aku & suami tak nak buat majlis untuk tahun pertama sebabnya sikecik tu tak faham apa2 lagi..kang makpak dia je yang excited..so kononnya nak celebrate bertiga, tiup lilin pon kat 1slice kek je..hihi
tapiiiii..kami hanya merancang, Tuhan yang menentukan, bilamana tetiba atok & nenek irfan kata nak buat doa selamat & sambut birthday irfan dekat seremban..
ok, makpak irfan turutkan saja & dalam masa yang sama, mak ipan pon terexcited jugak..heeee
terus plan itu, plan ini tapi plan sajooo, persiapannya biasa2 saja..takyah over sangat, bajet makpak kecik je..hihi

telah dibincangkan, sebulatsuara pilih tarikh 26september2015 (sabtu) untuk majlis tersebut..
alang2 raya haji jatuh pada hari khamis, kami satu keluarga terus amik cuti sampai ahad..

majlis yang ringkas, tapi meriah dengan kehadiran ahli keluarga & teman2 ibu..
thankyouuu semua :)

majlis mula jam 2.40pm
dimulakan dengan takbir sempena Aidiladha, doa tolak bala, doa selamat & sambutan hari lahir irfan..kami juga adakan cabutan bertuah..hehe..suka2..

 deco-deco by mak ipan..hee

 smurfs!

 sebelum majlis, segak lagi masing2..hehe
temanya biru putih


 irfan dah setahun..yeayy!





 mak ipan


 raisyaaaaaa, sampai hati pukul birthday boy..hihi
next month irfan datang majlis raisya pulak ye..InshaaAllah.. :)

 seeeee..bluuur je sekecik ni
makpak dah excited..hehehehe


 

 raiysa & irfan : beza 20 hari
mak sama2 pregnant & sama2 pantang..
ok, nanti saing untuk adik2 irfan & raisya pulak ye..hihi

 kami sambut sekali birthday nek anum yang ke 75 tahun

 cucucicit nek anum


selesai majlis, ibubabahirfan berpeluh sakaaann..

 yeayy!ipan dapat banyak hadiah
terima kasih semua :)

takyah bukak hadiah pon takpe, dia seronok main macam tu je..hehehe

terima kasih teramat sangat untuk family yang sponsor itu ini
family yang bertungkus lumus melancarkan majlis
family yang hadir memeriahkan majlis, jiran2 dan teman2..
doakan irfan dipanjangkan umur & menjadi anak yang soleh :)



.. myrah ..

1 ulasan:

cik mah berkata...

Wahhh..bnyknyer hadiah ipan...comel je die..selamat hari lahir...