Khamis, April 9

irfan bercuti ke port dickson!

19-22 mac 2015, bahagian aku adakan family day untuk staff2 yang beberapa kerat ni..
family day yang santai, hanya untuk rest..tapi aku tak dapat join 4 hari pon, cuma dapat untuk 2hari 1 malam je..gara2 si suami yang kerja..
takpelah, 2hari pon asalakan dapat bawak si kecik tu cuti2 malaysia dekat tempat makpak dia belajar dulu iaitu port dickson!hihi





ni tempat penginapan kitorang, rumah peranginan DBKL di port dickson..
mula2 duk terbayang rumah peranginan kerajaan yang lama2 tapi tempat ni baru & best!
aku dapat apartment 2 bilik & terus ajak family aku semua datang sekali..hihi
so total 10 dewasa & 2 kanak dalam apartment ni..tapi tidur bersepahlah semua..hee
 

 seperti yang dijangka, ifan mmg suka air..hehe
gud boy lah anak ibu :)

 bertiga


 dinner_big boss bagi ucapan sambil dukung dak ipan ni..senyap je dia..
senang lenang ibu babah awak, boleh makan dengan tenang..hee

checkout!

walaupun cuti yang singkat & dekat negeri sendiri je, tapi tetap seronoook bila ada sikecik ni..
tambah pulak dia langsung tak buat perangai..bagus, teruskan dengan perangai baik awak tu ye..
inshaaAllah hujung bulan ni ibubabah bawak awak berjalan lagi ok.. ;)


.. myrah .. 

1 ulasan:

cik mah berkata...

Comelnyer irfan..geram...azwa pun suka main air...