Selasa, Januari 13

majlis aqiqah & kesyukuran muhammad irfan anaqi

untuk majlis aqiqah ni, aku tak plan pon nak buat bila..kononnya nak hold dulu, tunggu ada rezeki lebih sikit nanti baru nak buat..
tapi mungkin dah namanya rezeki anak kan, mak & ayah bagitau nak sponsor sepenuhnya untuk majlis aqiqah ni..Alhamdulillah.. :)
semuanya disponsor sepenuhnya kecuali doorgift..

budak kecik baru bangun, tak mandi lagi.mashaammm
tapi mashaaamm yang best lah kan..hehe



 dia tidur dari orang habis berzanji sampailah habis majlis..
orang kacau pon dia buat tak heran..
malam?dia pulak kacau makpak dia tak bagi tidur..hukhuk

dengan ibu yang masih tembun lagi time ni..heeee


babah irfan

nenek dengan cucu manja dia..

orang kuat majlis aka pen'sponsor' 

kemah biru, baju anak branak hijau, doorgift merah..
haha..carca marba..biasalah, last mint punya persiapan kan..hee


family amirul

cousin 

irfan redhooo jela babah dia pegang dia mcm tu..haiyakk

keluarga kecil kami..
Alhamdulillah :')

 selesai majlis 

 selesai di botakkan..hehhehe

Alhamdulillah, majlis untuk irfan anaqi berjalan dengan lancar..terima kasih pada semua yang hadir dan meraikan kehadiran anak kecil kami ini.. :)

.. myrah ..

4 ulasan:

dada berkata...

tahniah kak dah ber3. Baby comel ssgt

3 lalat berkata...

Salam. Hee chomel.

May berkata...

soo cute...congrats! ^_^

May berkata...

soo cute...congrats! ^_^