Rabu, Januari 15

majlis pertunangan cik intan noraien..tahniah girlfriend!!! :D

 ok, cerita yang hampir sebulan berlalu..asyiklah terlupa nak update sebab gambar tak ditransfer2 lagi..fuuhhh..mahap cik intan..heheh

yeaayyy!!setelah 8 tahun menyulam cinta, cik intan telah mengikat tali pertunangan dengan pak tunangnya shazmil fazrin..eh betol ke??hihi
majlis diadakan di batu kikir, negeri sembilan pada 22 disember 2013, sehari selepas anniversay sy..hehehe..aku siap request kat intan, kalau boleh jangan buat pd 28 disember sebab aku nak pergi tambun..kalau dia nak buat time anniversary aku pon takpe, tak kisah kalau tak dapat celebrate janji dapat datang majlis dia dan akhirnya majlis dia confirm pada 22hb..mmg gembira teramattttt lah sangat..heheheheh..

 baju tunang yang dah sendat..ok, berat aku baru naik 1kg tapi pinggang mungkin dah lebar sikit kot..hukhuk

kami!!macam biasa, mesti tak cukup sorang..hehehe

dah macam sama saiz je pipi kita intan..hehe

 berdebar :)



 cantik!

 pelamin DIY

 bersama tunangannya

 kami lagi :)

ok, ni mmg over..kemain excited nak bergambar sampai aku hampir terjatuh..
kau peluk aku kuat sangat intan!
apalah nasib mil nanti..eh??haha

 colour baju hampir sama!aku saja pakai baju ni, nak feeling2 macam orang yg bertunang..heee

 next??si baju purple pulak..
bilakah?soooooonnnn.. ;)

setiap orang yang bertunang akan melalui pelbagai dugaan, ada yang besar dan ada yang kecik so harap kau dapat tempuh semua tu..dan semoga majlis yang dirancang akan datang berjalan dengan baik dan selamat semuanya..
i luv youuuu cik intan!! :))
tahniah!! 


.. myrah ..