Jumaat, Oktober 10

29 september 2014 / 4 zulhijjah 1435H



Alhamdulillah, genap usia kandungan mencecah 40 minggu, saya selamat melahirkan seorang putera seberat 2.92kg pada 29.9.2014, jam 8.53 pagi..
Alhamdulillah juga Allah swt permudahkan segalanya, doa kami dimakbulkan..

puas ibu dengan babah dia menanti, harap sangat keluar awal sebab takut kalau lambat, berat baby akan bertambah & takut juga kalau overdue kena induce sbb doc dah bagi date utk induce gara2 baby tak berapa nak masuk laluan lagi masa minggu ke38..huhu..
rupanya, baby mmg nak keluar time due date dia..hehehehe

nak cerita panjang lebar lagi, nak cerita pengalaman dari mula sakit sampailah selamat semuanya..
tapi next entry lah ye..menaip sebelah tangan je ni, sebelah lagi ngendong si kecik ni..sodap menyusu, lotih tangan mak..hehe
patutlah ramai ibu2 yang bila dah bersalin,tak sempat2 nak update blog..aku ingatkan kalau anak tidur, kita ada je masa terluang tapi tak jugakkk..
sekarang aku pulak yang merasakannya..hehe

ok, bai! ;)


.. myrah ..




5 ulasan:

hidayu ayumie berkata...

tahniah myrah

bintang hati berkata...

hihi.. tahniah myrah dpt baby boy..
selamat berpantang ye :)..
selamat menjadi ibu & babah..

haaaa, sbb tu la lps je bersalin sindrom x sempat/mls nk update blog menjadi2 di kalangan ibu2 ni..hahaaa..

oke take care..

NFAM berkata...

alhamdulillah.. congratez ye. msg2 dah de bby.. take care ;) mudah2an, de rezeki sya plak pas ni.

cik mah berkata...

Alhamdulillah...tahniah..selamat berpantang...

myrah berkata...

thankyou semua :)