Jumaat, September 19

Selesa sangat dia dalam tu..

38 minggu dan masih tiada tanda2 nak bersalin..
mungkin si anak ni belum bersedia lagi..mak ayah dia punyalah tak sabar nak tunggu walaupun ada perasaan berdebar, takut dan macam2 lagi.hehe
keluarlah cepat nak, kami dah tak sabar nak gomol2 awak.. :)

hari ni pon dah siap kemas apa2 yang patut kat office ni, yela kot tetiba cuti weekend ni si anak nak keluar pulak kan..hee..hari2 nenek awak call tanya dah ada tanda ke belum, risau anak dia ni sorang2 kalau si suami shift malam..tapi Alhamdulillah, satu lagi rezeki datang..tahniah suami.. :)


ok, ini gambar yang paling latest..tak nampak besar sangat kan..tapi hakikatnya mmg besar..hehe
ada yang kata perut dah turun, ada yang kata tinggi lagi..aku pon tak tau..

ok lah, maybe ni post yang terakhir sebelum bersalin..kot2 minggu depan tak jugak bersalin & ada kerajinan, akan ku upadate lagi ye..hehe
dikesempatan ni, aku ingin menyusun jari memohon kemaafan kepada semua jika ada tersalah silap atau apa2 yang mengguris hati korang sepanjang aku berblog..
doakan semoga kelahiran ni akan dipermudahkan dan berjalan dengan lancar..
doakan juga agar mak dan anak juga selamat dan diberikan kesihatan yang baik.. :)


.. myrah .. 
 

Sent from Samsung Mobile

6 ulasan:

cik fadh berkata...

haa dah 38 mingguuuu ! eksaitednya tggu baby nk kuar kan ! kak semoga semuanya selamat yer..igt teknik pernafasan selalu..hehehe..cakap mcm kite dah penah meneran plak kan..haha

cik mah berkata...

Cepatnyer masa berlalu..bby nk kuar dh..seronoknyer...xsbr pulak nk tgok bby comel

hidayu ayumie berkata...

smoga semuanya dipermudahkan

Princess Feyqa berkata...

Semoga dipermudahkan ye sis :)

myrah berkata...

thank youuu..ari ni stiil keje, baby belum nak keluar jugak lagi..hehe

May berkata...

Hi visiting here...hoping for the safe delivery...