Isnin, Ogos 25

ku yang dulu bukanlah yang sekarang..heee~

selesai je majlis intan sabtu lepas, terus ajak suami balik rumah nenek..
di rumah tu lah berlangsungnya majlis pernikahan & persandingan kami..hehe
alang2 dah pakai baju yang sedondon tapi tak sedondon sangat tu, moh ler berposing macam time nikah dulu tapi kali ni takde handbouquet la, kasi tukar dengan perut yang memboyot ituuu..

december 2012

 ogos 2014

 december 2012

 ogos 2014

ha, itu jelah pon photoshoot kami pada petang ituu..hihi
tak boleh lama2 sebab tempat tu banyakkkkk nyamuk, sama maca 2 tahun yang lepas..
sebab nyamuk2 tu jugaklah suami ku demam berhari2 sampai disaspek denggi..huhu

 lagipun, kami ni jenis kejung tak tau nak posing macam mana..
yela, takde OP kan..ni pon cousin yang melayan..hikhik
kalau ada OP, mesti dah diajarnya nak berposing mcm mana..hee
takpelah, janji ada kenangan kami dengan si kecik dalam perut ni..
nanti baby dah keluar, kita posing lagi macam ni..
dari handbouquet tukar ke babybump then tukar ke baby pulak..
yang si ayahnya pulak posing camtu jela ek, kemain sonang ekkk..hehehehe


Alhamdulillah, hari ni genap 35weeks usia baby..
semakin hampir, semakin cuak & semakin tidak sabar..huhu
harap semuanya dipermudahkan... :)



.. myrah .. 

3 ulasan:

cik fadh berkata...

cepatnyer mase berlalu kak..tau2 da nak bersalin dah ! harap dipermudahkan semunya..aaminn

myrah berkata...

hehe..inshaaAllah, tq fadh!

bintang hati berkata...

hihi.. lama x menjenguk kwn2 ni.. dh menunggu hari ye rupanya.. tahniah bakal menjadi ibu.. semoga dipermudahkan bersalain nnt ye :)