Khamis, Ogos 21

intan dah kahwiiiinnn!! :D


 ok, tetiba nak upload gambar kahwin sendiri pulak kan..hikhik
sila jangan fokus pada pengantin pink itu, fokus kepada pasangan disebelah kami @ pengapitku intan noraien.. :)
2012, dia mengiringi aku, berdiri sebelah pelamin tapi 2014, beliau pulak yang duduk di pelamin sebagai pengantin..

 2013 _ pertunangan beliau

intan, kawan yang asyiklah kata tak sabar nak kahwin..nak ikut jejak kawan2 lain yang dah bersuami..hikhik..akhirnya, setelah lebih kurang 7 bulan bertunang, beliau selamat menjadi isteri kepada cinta hati beliau.hehe..Alhamdulillah.. :)


malam sebelum hari nikah, kami2 pakat berkumpul di rumah bakal pengantin tuu..teman dia berinai..
ok jeles, dulu aku korang takde teman pongggg..hukhuk

 kembang semangkuk!


 cantik!

 time ni macam tak caya lagi cik intan ni dah nak bergelar puan keesokan harinya..hehe




15 ogos 2014

 ready!

 mama to be _ ty da _ ty born _ ibu to be
paling kepoh semua ni..
macam biasa, pengantin memang akan sentiasa disisihkan sebab sibuk nak buat macam2 so gambar kawan2 je yang penuh dalam camera..hihi

 cantik sangatsangatsangatttt..

 sebelum ke masjid..
gigih je OP melayan kitorang, nasib baik sporting..hehe

 dalam masjid, bila dah duduk terus tak nak gerak2..
mak mengandung kan, mengah tak hengat..lagi2 kena angkat dulang hantaran..
tapi bila borak2 pon mengah gak..hihi

 ok, tetiba dah selamat dinikahkan..heeee
mak2 duduk belakang, pastu terus malas nak bangun amik gambar kat depan..mahap puan intan, mak xberapa larat nak berdiri lama2 kat depan..kalau amighul ada, mesti banyak gambar nikah korang..hehe

Alhamdulillah, dengan sekali lafaz intan noraien sah menjadi isteri kepada syazmil fazrin.. :)


 kawan seremban vs kawan KL
yang mak mengandung tu kenapa perut menonjol sangat..adehhh.. --'

 kemain suka puan intan tuuu..

tahniah girlfriend ku sayanggggg~

 dari isteri kepada suami

 dari suami kepada isteri
ada satu lagi tertinggal, kek..
semuanya 7 dulang berbalas 9 dulang. 


16 ogos 2014

temanya untuk kawan2 adalah light brown tapi kawan2 seremban ni mmg sentiasa carca marba..hihi
time nikah pon mcm tu, temanya baby blue, last2 semua pakai biru campur2..hee
mahap intan..baju I is limited, makin mengembangkan..hukhuk
 
 puteri lentok!trademark tau..hehe


 disebabkan masing2 rushing nak pergi wedding lain pulak, gambar ni jelah yang paling elok..
tapi aku gigih tunggu sampai pengantin habis makan & tunggu turn naik pelamin tuk bergambar dengan pengantin..rugilah kalau tak dapat bergambar dengan pengantin cantik..
kempunan nanti..hee ;p

 kawan2 sekolah :)

 perut tu asyiklah menonjol..
takpe, bagi aura kat pengantin baru ni..kehkehkeh


penutup!
pengantin ada terselit kat belakang tu, kira ok lah kan..heheheh

to intan, 
selamat pengantin baru
akhirnya semua berjalan dengan lancar & selamat
selamat menempuh alam berumah tangga, sesungguhnya kahwin ni seronoookk..hihi
aku doakan kau bahagia dengan mel & cepat2 dapat baby..inshaaAllah..nanti anak aku boleh buli anak kau..hehehehehe
harap kau mampu menahan rindu sebab berPJJ, aku dah alaminya..walaupun sedih tapi nikmatnya besar..sentiasa merindu2, fefeeling pengantin baru gitewww walau dah berbulan kahwin..hehehehehe

sebenarnya macam sebak pon ada jugak time taip entry ni, macam tak sangka kau dah kahwin..
semoga ikatan korang akan berkekalan sehingga ke Jannah & jadi isteri yang mithali tau..

me love you intannnn! :')



.. myrah ..


4 ulasan:

hidayu ayumie berkata...

mira dah nampak chubby da.. comell suka lak tgk..

hidayu ayumie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hidayu ayumie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
myrah berkata...

hehe..tq awak, pasni nak kena diet balik..hee