Selasa, Julai 1

1/7/2014

happy anniversary boyfriend ku!
5 tahun sudah usia per'couple'an kita..hehe
semoga kasih sayang kita dari 2009 hingga sekarang akan bertambah2..dan jangan berkurang sikit pon tauuuu.. ;)


2009
 2010


ok, memang mengada..dah kahwin pon sibuk nak berulangtahun couple2 ni kan..hehe
ala..takde celebrate apa pon..cuma nak ingat mengingati je..heee
pagi tadi wish pon kat telefon je..yela, isteri dah pergi kerja, baru suami sampai rumah kan..
tapi malam ni nak ajak pegi dating!sementara boleh tengok wayang ni kan, baik kita pergi..
nanti dah ada anak, banyak pulak halangannya..huhu..ok, skip terawih malam ni yer bang..hehe :p



.. myrah ..

1 ulasan:

dada berkata...

sweetnyea :)