Rabu, Mei 14

mom & baby expo 2014_mid valley


bakal-bakal mak kat luar sana mesti tertunggu-tunggu expo baby macam ni kan..
dan sy juga salah sorang darinya..hehe..
kebetulan si suami cuti dari khamis sampai sabtu, so plannya hari jumaat pagi kami akan pergi..wah, excited kan..heheheh
sebenarnya masih awal utk beli barang baby, yela baru masuk 5 bulan kan..
kalau ikut cakap nurse, dah boleh beli, sementara masih larat..tapi kalau ikut cakap orang2 tua, tunggu 7 bulan..huhu
tapi aku dah ada target untuk expo ni, nak borong diapers..itu adalah cadangan dari suami, yang juga dicadangkan oleh kawannya..katanya time expo mcm ni, fokus pada diapers sebab murah..so aku pon ikut jela tapi tak tau lah nanti kot lain yang target, lain yang dibeli..heee
 kalau ikut kata mak aku pulak, semua benda dia suruh beli..dari baju, barut, kelambu dan macam2 lah..ha, lagi excited dari aku tu..nasib baik tak bawak dia sekali pergi expo ni nanti..hihi
 rasanya ni je kot expo yang akan aku pergi, sebabnya next expo kat shah alam si suami kerja & nak tunggu yang kt JB, mungkin tengah berpantang time tu..hehehe

kalau aku kerajinan, nanti akan review suasana expo tu ea..itu pun entah bila, mau sebulan selepas kot baru aku update..hihi..ok, siapa yang pergi nanti, selamat bershoppinggggg.. :)


.. myrah ..

Tiada ulasan: