Jumaat, Mei 30

latest...

22weeks4days..
hari yang paling aku elak sebab kena minum air gula..
macam2 cerita aku dengar dari orang yang berpengalaman tapi bila melaluinya, takdelah teruk mana pon tapi still perit jugak lah tekak sebab minum air yang manis..hehe
hope ni jelah sekali, tak nak ada lagi..dan harap resultnya pada minggu depan ok2 saja..
berat mmg tak boleh nak cover lagi, mmg sentiasa over..hehe

today!
semuanya berkembang dengan jayanya..hehe

oh, abaikan gambar baby cot dibelakang itu..plan mmg tak nak beli tapi dah nama pon rezeki baby, minggu lepas ada yang memberi..kemain excited si suami, terus pasang..punyalah awal..hehe

 


.. myrah ..

6 ulasan:

misz sheyla berkata...

pening kepala minum air manis sgt ni... tapi kalau berat x control pun kena minum lg sekali rasanya

Maya Dhira berkata...

bestnye..kalo x kte pun bulat mcm ni..

cik fadh berkata...

nampak mcm maintain je kak ! cun lg !

myrah berkata...

misz sheyla : itulah kita risau sangat, stress bila pikir pasal berat..hukhuk

myrah berkata...

maya dhira : inshaAllah rezeki awak akan dtg lagi nanti.. :)

myrah berkata...

cikfadh : cer tengok depan2..bulat dahhh..hehe