Isnin, Mei 26

blue or pink??

Alhamdulillah..hari ni genap 22minggu usia anak dalam kandungan..
tiada apa2 masalah cuma si ibunya yang berat makin bertambah2 sampaikan nurse pon bising..hehe
nak buat mcm mana, baby nak makan kan..asyik lapar & bagi hint je kat ibu dia..hihi :p
minggu lepas aku ke KK untuk checkup..disebabkan berat asyik naik melebihi dari sepatutnya, terpaksalah ke klinik selang 2 minggu..dah macam orang yang masuk 3rd trimester pulak kan..hehe
bayangkan dalam 2 minggu, naik 2kg..ya Ampuuunnn..!
then tiba2 minggu lepas semput pulak menyerang, sepatutnya checkup tu jumpa nurse je tapi nurse minta refer dekat doctor sebab semput punya pasal..
doctor pulak cek kejap je sebab tak teruk katanya & dia tanya nak scan tak..ehhh..tak kan kata tak nak pulak kannnn..bagaikan orang ngantuk disorongkan bantal lah aku ni..hehe

time scan ni jugak, persoalan yang ada dalam kepala aku terjawab juga akhirnya..
Alhamdulillah, baby sihat & jantinanya juga telah diketahui.. :)




boy or girl?


jawapannya pada hujung bulan september nanti ye..inshaaAllah.. :)



.. myrah ..
 

4 ulasan:

*wink* berkata...

mummy to be...rndu nk jmpa lagi

misz sheyla berkata...

kite byk kali scan pun xnmpk gendernye..baby pemalu amat ...

myrah berkata...

wink : kita terperap dekat rumah je, malas benor nak kuar..inshaaAllah nanti kita jumpa ye ;)

myrah berkata...

misz sheyla : baby saja nak bagi surprise kat mummy dia tu..ehe