Jumaat, April 18

cik aida dah bertunang!




 Alhamdulillah, sorang lagi girlfriend dah melangkah ke alam pertunangan..
tahniah tahniah dan tahniah..
now dah ada dua bakal mak orang, dua bakal bini orang & sorang lagi yang available..hehe

 majlis pertunangan diadakan pada ahad lepas di seremban..
tema untuk kawan2 adalah pink & si pentunang adalah biru tapi disebabkan dua2 makbuyung yang belum nak membuyung sangat ni dah tesangat limited baju yang dia muat, terpaksalah lari sikit dari tema yang ditetapkan..hehehe

kami sampai awal, pukul 11dan si pentunang tu pon dah siap bermakeup semua..
so amik gambar sikit2 then keluar tuk makan pulut kuning & sambung bergosip..hehe



 single lagi

 eh, dah jadi tunangan orang pulak..hehehe

 ini lah en tunang nya yang merangkap jiran selang beberapa rumah..
seeee..punya lah jauh2 bf2 dia sebelum ni, last2 jodoh dengan jiran jugak.. ;)

 kami :)

bff si pentunang..

tahniah aida, semoga dipermudahkan segala urusan untuk menuju ke gerbang perkahwinan.. :)
sorry, tercurik gambar dari fb & op kau..camera aku kan tak berfungsi time tu, menumpang camera orang jela..hehehe

ok, next?wedding si pentunang yang lagi sorang tu pulak..
tak sabar! :)
camni lah kami, bila ada majlis2 barulah jumpa..pasni mesti time raya baru jumpa balik kot..hehe



.. myrah ..


Tiada ulasan: