Isnin, November 25

24november2013

 assalamualaikum wbt & selamat pagi! :)
wahhh..lamanya tak update blog..genap sebulan..hee 
takde apa yang menarik nak diceritakan pon sebenarnya..
tapi sempena birthday en suami semalam, si isteri pon merajinkan diri update blog hari ni..

sempena cuti birthday sultan johor pd hari jumaat, hari khamis malam si suami ni dah selamat sampai putrajaya..kemain happy si isteri..
tambah happy bila si suami tawar diri nak hantar & jemput si isteri dia yang kerja pada hari jumaat itu..
yeayy!dah nak setahun kahwin, baru sekali ni lah dapat suami hantar & jemput isteri..hihi

sabtu balik seremban sebab mak nak belanja sempena birthday menantu dia ni..
so malam tu ada kat seremban, tak tau nak surprise kan macam mana..kang lebih2, malu pulak dengan family..hihi
last2, suruh kaklong aku tempahkan pavlova..
malam tu paksa amirul tidur, kononnya siap tutupkan lampu
pastu si isteri ni keluar bilik sebab kek dah sedia letak kat luar, then bawak lah kek tu..
macam kelakar je sebab cover2..hehehe
mahap abang..tu je yang mampu dibuat..

 24 tahun lagi..

 25 tahun sudah!hehe


selamat hari kelahiran suami ku..
semoga dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki & sentiasa menjadi insan yang cemerlang didunia & akhirat..
sayang awak dunia & akhirat!


.. myrah ..