Jumaat, Oktober 25

yeayy!hari ni dah jumaat.. :)

 as salam!
today is friday & my suami akan pulang ini malam..yeayy! :)



ok, gambar yang takde kaitan..saja letak bagi menghiasi blog yang dah tak berapa nak bermaya ni..hehe
okbaii!


.. myrah ..


Rabu, Oktober 16

salam aidiladha

fuuhhh..lama rasanya tak update blog ni..hehe
korang masih bercuti ke??aku dah start kerja hari ni, malas kemain tambah2 lg family aku semua masih bercuti..aku dengan amirul jela yang dah start kerja..hukhuk
macam mana dengan aidiladha korang..aku dah macam aidilfitri meriahnya..hehe..Alhamdulillah..dapat berkumpul 1family di rumah nenek di seremban..
erm..ok lah, takde apa yg nak diceritakan sangat pon sebenarnya..hehe
ok, selamat hari raya aidiladha dan selamat berkorban! :)

 suami & isteri

 si budak bertuah

 cousin yang single mingle

budak comel..kehkeh! :p


.. myrah ..



Sent from Samsung Mobile