Isnin, Disember 2

wedding fazillah & azim

yeayyy!!sorang lagi ahli dari GRYC dah selamat bergelar isteri..Alhamdulillah..
untuk majlis pernikahan yang diadakan di masjid paroi jaya, aku tak dapat datang sebab kerjaaa..
kalau aku balik 4.30 mesti sempat tapi time tu pulak aku kena balik lambat..huhu
 so stay jela kat office sambil tunggu update dari kawan yang lain..

malam tu, plan dengan kawan2 lain datang ke rumah pengantin..nak tengok dia tukar2 persalinan kononntya..last2, duk berborak & makan je kat kemah..hehe

 beautiful bride!
makeup adalah sangat cantik..sangat suka dengan makeup dia dari majlis tunang sampailah bersanding..baju nikah pon cantik, hasil kerja man kajang lah kata kan..hehe

suami & isteri :)

kami!
tak cukup sorang, cik intan lambattt..

malam tu feeling single sebab suami takde..tapi untuk majlis bersanding, suami i is adaaaa..
tapi tetap jugak rasa mcm tak kahwin sebab melepak dengan anak2 dara yang lain tu..hehe

wife & husband jugaaaa :)

kenyataan mereka berdua memang betol..
jborn masih menanti..hehe..cik intan pulak coming sooonnnn...yeayy!
aida takde dalam gambar, sibuk dekat candy buffet corner dengan boypren dia.haha

i love you tooooo..hihi :p

ketibaan pengantin..
time nikah cantik, majlis bersanding lagi dan lagi lah cantik!
makeup cantik, baju cantik, pelamin pon cantik.. ha, semua lah..hehehehe


kawan2 pengantin..11 tahun bersahabat..
Alhamdulillah..



selamat pengantin baru fazillah & azim
semoga ikatan yang terjalin akan sentiasa mendapat keberkatan dariNya & semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa..
dannnnn..semoga dimurahkan rezeki & dikurnikan anak yang comel2 belaka :)


.. myrah ..


Tiada ulasan: