Selasa, Disember 31

28.12.2013

 Alhamdulillah, pada 28.12.2013 genap usia ku 25 tahun..ok, dah tak remaja lagi..heee
benda paling excited nak buat adalah, tukar lesen baru..sehari sebelum birthday aku dah start cuti untuk ke JPJ..heheh


selesai buat lesen, selesaikan pulak benda2 lain yang penting then pulang ke JB utk ketemu dengan suami tercinta.. :p
gerak pukul 3, sampai pukul 6pm then siap2 packing bag, lepas isyak gerak ke tambun..
suami nak bwk isteri dia beronok-ronok sempena birthday dekat the lost world of tambun.. :)

 muka budak tak mandi pagi..

sabtu di tambun & penang, ahad singgah di jeti lumut..
ok, baru 6 bulan lepas ke sini, minggu lepas then minggu ni akan ke sini lagi..

ok, gambar adalah tidak banyak..tunggu kot2 nanti dapat gambar dari kawan2 amirul, baru aku update lagi..

kembali kepada tajuk, terima kasih buat kawan2 yang wish birthday aku sabtu lepas..
doa2 dari korang memang terbaik dan semoga semuanya dimakbulkan..aamiin.. :)
baru 3 hari menjangkau usia 25 tahun, esok 2014 dah masuk umur 26 tahun secara tidak rasminya..hehehehe



.. myrah ..

Tiada ulasan: