Selasa, Disember 24

21.12.2013

 Alhamdulillah..ikatan halal kami telah menjangkau usia setahun..yeayy!
ok, baru setahun ya..harap akan berkekalan sehingga ke akhir usia kami..inshaaAllah...
so apakah aktiviti pada hari tersebut??
kalau ikutkan aku, macam2 plannya tapi masa agak suntuk, sebab macam terkejar2..huhu
so begini jela kami celebrate hari istimewa ni..hehe
 breakfast yang simple..
bangun pagi, siapkan breakfast then baru kejutkan si suami..then letak sekali hadiah kt meja, kononnya surpriseeeee sangat..hihi

selesai breakfast, si suami membawa pula isteri ke pavi untuk si isteri memilih hadiah untuk diri sendiri pula..ha, hadiah untuk suami, aku yang pilih..hadiah untuk isteri, aku jugak yang pilih..haha..dasarrrr..

 beli topi baru, masuk kereta terus pakai..kalau ikut kan hati dia tu, dalam kedai tu lagi dia nak terus pakai..ini lah perangai dari dulu, kini & mungkin selamanya jugak..hehe

 isteri dapat apa???
dapat kasih sayangggg yang kemain banyak..hihihi :p

malam pula, kami dinner di pullman putrajaya..
so kami cuma breakfast then makan roti je sebab nak kosongkan perut..haha
yela, bufet kan..aku  ni dah lah jenis makan sikit cepat kenyang, kang membazir..hehehe


 pakai dress terus nampak kemetot..hee





ok, itu saja cerita anniversary kami..thank you husband untuk hari itu..
love you so muuuuccchhh! :)


.. myrah ..

Tiada ulasan: