Rabu, September 18

wordless wednesday : gila running man

 orang lain dah lama ikut running man, aku baru nak terhegeh2..ni semua gara2 amirul yang mempengaruhi..siap rekod byk2 episod, bini dia balik jb terus tengok berulang kali..huhu

bila dah balik putrajaya, mmg tak dapatlah nak tengok tiap hari kan..citer tu ada jumaat - ahad je kan..kalau tak silap lah..semalam terjumpa pulak link running man dekat fb, terus semangat nak tengok walaupun kat hp je, mmg tak berapa puas lah tapi tetap boleh gelak sakan lagi..hehehehe




lepas lunch tadi, bos keluar & aku saja2 search link running man..sekali terjumpa..terus layankan..
sekarang kat astro baru episod 133 kot tapi yang latest dah episod 163..
ok, mmg sakit perut nak gelak..puas aku tahan, kang kantoi lak dengan orang lain kan..hihi
last2, aku tengok kejap je sebab nak mengelak dari tergelak kuat.haha
 
ok, dah siap download, malam ni kita layan kat rumah ek..
jangan jiran aku terkejut dengar aku gelak sudah..hikhik :p

ok, tak berapa nak wordless sangat..hihihi..ampuun.!



.. myrah ..

3 ulasan:

❤Mrs. Myra❤ berkata...

hikhik...same la myrah..
suami myra pon dah obses sangat ngn running man nie..kadang2 tu sampai 2 3 pg bru tdo gara2 melayan running man dlm lappy...>_<

myrah berkata...

kannnn..kita ngn husband pon kadang2 sampai terlajak, 2 pagi baru tidur..hihi

hunnybunny berkata...

Ni citer psl apa ni? Cite lwk ek..