Selasa, September 17

eh, kejap nya cuti!

 minggu lepas, hari rabu malam aku dah balik JB..khamis dah start cuti sampai lah isnin..cuti lama kannn..tapi bila dah nak kena balik, rasa macam eh, kejapnya dah 5 hari dekat jb..hukhuk
kalau ikutkan amirul yang nak balik putrajaya tapi sebabkan kitorang ada 2 jemputan kahwin dekat jb minggu tu, aku lah yang kena balik sana & balik awal sebab abah mirul datang kl tengok cucu so suami i sorang2 je kat rumah tu..sebagai isteri yang mithali, meh lah kita cuti awal dan balik utk menjaga makan pakai suami..hikhik

cuti yang dimanfaatkan sepenuhnya hanya untuk kami berdua..yela, duduk rumah berdua je kan..hehe
suami pergi kerja, bini sambung lepak depan tv tengok ulangan running man dari pagi sampai tengahari..pastu stop kejap utk masak & sambung balik tgk running man sampai suami balik..ok, dah gila runnigman pulak sekarang ni..

hari sabtu, pengapit ku aka kwn duduk sebelah menyebelah time kt poly dah sah bergelar isteri..
aku gerak dari rumah pukul 1 then sampai rumah pengantin pukul 2..gara2 sesat..nama je suami orang jb kan..hehehe :p
pengantin adalah sangat cantik..baju, pelamin, bilik semuanya la cantik belaka..



 tahniah aznita & shafiq!


 muka pelik sebab pakai tudung awning..
beratt je hati nak beli sbb tak biasa pakai tapi sebabkan amirul suka bini dia pakai tudung ni so beli jugak lah..katanya bila pakai tudung ni baru nampak mcm bini orang..apakah?? 
disebabkan suami suka, next time kena beli lagi tapiiiiiii satu tudung ni boleh dapat 10helai tudung bawal yang aku selalu duk pakai..huhu

ootd!
baju, tudung, handbag semua dah ok.tapi tang kaki, pakai selipar jek!hihi
kaki kampung weyyyy... :p

wedding hari ahad, tak amik gambar sbb bukan kawan aku tapi kawan mirul..hihi
yang bergambar sakan pon mirul dengan kawan2 dia je kan so malas nak update sbb takde gambar bini..huh!

.. myrah ..

2 ulasan:

cik fadh berkata...

cantik lah akk pakai tudung tu..cantik ! dlu fadh pown xsuke pakai tudung awning sbb bile beli manjang xkene dgn muke je..tp bile spent duit lebih skit kt tudung cm ni bru puas hati..alahaiiiii btol la bole beli 10helai tudung bawal...hahaha

myrah berkata...

hahaha..kan..boleh dapat 10 helai tudung bawal, tu yang berkira sangat nak beli..hihi