Isnin, September 2

atiqah's engagement day..

 31 ogos yang lepas, si pembuat hantaran tunang & kahwin ku telah selamat menjadi tunangan orang..
tahniah atiqah!kononnya dialah orang yang paling lambat tunang & kahwin kalau nak dibandingkan dengan kawan2 yang lain sbb tak habis study lagi, last2 takde angin ribut dapat jemputan untuk majlis pertunangan dia..hehe
paling hebat, persiapan untuk majlis pertunangan dia ni cuma dibuat dalam masa sebulan..perghhhh!..bincang dengan family, akhir bulan julai buat keputusan utk bertunang pada akhir bulan ogos..
aku dulu punyalah 6 bulan sebelum dah start buat persiapan, beli barang hantaran sikit2 kan, dia ni semuanya dalam masa yang singkat..hehe

 si cantik..
baju + makeup + handbouquet + hantaran = sendiri bikin

 muka i is tak bermaya..tensiooonn tengok muka sendiri kat cermin..hukhuk


 lepas ni turn cik intan  ni pulak..
tak sabar ni nak buat rombongan pergi batu kikir..hihi



gambar hantaran lupa nak ambik, yela datang sekali dengan rombongan lelaki kan..masuk rumah terus terjah atiqah..beborak dalam bilik rasanya sampai orang kat luar yang tengah berbincang tu pon boleh dengar..hihi..

tahniah sekali atiqah, semoga semuanya berjalan dengan lancar..  :)


.. myrah ..

4 ulasan:

Maya Dhira berkata...

kreatif gak design baju dia

myrah berkata...

die beli dress kosong then jahit lace..simple dan cantik..yg penting kosnya sangattt murah..hehe

cik fadh berkata...

sebulan preparation tp sume nmpak superb !!

myrah berkata...

heiiiibat kan..hehe