Khamis, Ogos 22

majlis bertandang_12januari2013

 salam..semalam ada bgtau yang aku akan update gambar untuk majlis bertandang kan..hehe..ha, meh aku share sikit gambar yang aku dapat dari OP kami..

 cincin nikah amirul & cincin tunang mahirah..
time nikah aku dapat gelang sajo..so gunalah balik cincin tunang tu.. ;)

 inai yang tak berapa nak menyerlah..jadilah..pakai pon dalam sejam je..


done! 

 first time tengok baju ni, 2 hari sebelum majlis bertandang..kali pertama tengok terus jatuh cinta..hehe
yela, pemilihan semua amirul yang buat sbb aku takde kat jb..so kitorang berbincang melalui whatsapp je..time dia send gambar, mmg colour baju dalam gambar tu sangat berbeza dengan warna asal..tak macam biru, tapi hijau..disebabkan warna hijau tu pon dah cantik, aku redha jela..konon tema biru, tertukar hijau..hehe
tapi bila tengok depan2, dapat wana biru yang aku nak sangat..Alhamdulillah.. :)

 pengantin lelaki yang hanya tidur 3 jam selama beberapa hari sebelum majlis..kasihan.....

done!

 pengapit kami yang ekspress..deal dengan dorang dalam 2 hari sebelum majlis..nasib baik masing2 free..







 ayah!





 family dari seremban bercolour purple :)




 mak ayah :)






 pengapit merangkap ex classmate di politeknik yang kehulur kehilir bersama..thank you ita :)
dia pon bakal berkahwin bulan depan..tahniahh!


saat ini mmg sebak, sayu, sedih & macam2 lagi..... 

 amirul's family in blue..


 suamiku bermuka penat..huhu


selesai bergambar kat rumah, kitorang gerak untuk sesi outdoor..
ingatkan nak buat dekat2 je, hutan bandar mutiara rini tapi petang2 weekend selalunya adalah penuh kat situ so terus ke nusajaya..terasa jauh sebab penat, sampaikan pergi balik boleh tertidur dalam kereta..dan yang paling best, nusajaya adalah kosong masa tu..takde orang..beza dengan tempat aku photoshoot time majlis dekat seremban, punyalah ramai pasangan pengantin lain ada dekat situ..tapi dekat nusajaya tu, hanya kami..
 


 



 ok, selesai sudah update berkaitan dengan majlis pernikahan, majlis pihak perempuan & majlis pihak lelaki.. semua ini adalah kenangan terindah buat kami dan sehingga kini aku masih membelek2 setiap entry berkaitan perkahwinan kami ni..rindukan semua tu.. :)


.. myrah ..



10 ulasan:

orked violet @ SYA berkata...

comel. Sya teringin nk pkai songket tp butik xde songket best2. saba je la..

myrah berkata...

hehee..takpe, bukan time kahwin pon boleh je pakai nt ;)

cik mah berkata...

Cantik2nyer gmbar...lagi2 ngan songket..nmpk klasik gtu...cik mah suka songket....cantik...

myrah berkata...

yeahh..kita pon suka sangat dengan songket.. :)

Maya Dhira berkata...

suke songket tp mcm xsesuai gan maya...huhu

Tanpa Nama berkata...

mjlis b'tandang ni,guna bridal mane eh? kat jb kan? cntik pelamin die...

-zura-

myrah berkata...

maya : boleh je maya, selagi tak cuba kita tak tau kan.. ;)

myrah berkata...

zura : err..kita pon xsure sbb ni kawan husband kita, dia yang uruskan semuanya..dia takde butik, buat dari rumah je..

*wink* berkata...

perfect...jeles untuk kali ke berapa juta dgn awk

myrah berkata...

hehehe..majlis awak nanti mesti semuanya akan lagi best..