Rabu, Ogos 21

8months!Alhamdulillah....

21 Ogos 2013, Alhamdulillah hari ni genap 8 bulan usia pernikahan kami..
tapi.....masing feeling2 anak dara sebab masih duduk berasingan so balik kerja tak perlu pening pikir nak masak apa untuk suami, tak perlu iron baju kerja suami dll..hehe
tapi kekadang balik jb, iron kan lah jugak baju dia utk seminggu, itu pon kalau berkesempatan sbb kitorang kalau jumpa bukan reti lekat kat rumah lama2..hehehehe
sekarang aku balik kerja, cuma perlu uruskan diri sendiri & kadang2 pukul 6pm dah boleh duduk depan TV sampailah waktu nak tidur..haiyaa..tapi masih terfikirkan suami jugak, kesian sebab kdg2 kalau nak makan, dia kena tapau dari luar..mmg bujang sangatkan..huhu


terima kasih suamiku untuk segalanya & mohon maaf diatas segala kekurangan pada diri ni..
sayang awak!


p/s : eh, untuk majlis bertandang belum ada update lagi kot kan..hehe..ha, bersedialah korang untuk muntah tengok gambar2 kahwin kitorang yang dah 8 bulan berlalu itu..hihi :p


.. myrah ..

8 ulasan:

Maya Dhira berkata...

lame lg ke long distance? kesiannye

myrah berkata...

tak taulah maya, hope adalah rezeki dia lepas raya ni utk pindah sini...

khadijah berkata...

Amik gambar kat nusajaya ye. Cantik pic tu♥ selamat ulang bulan myra.

myrah berkata...

aah dijah, nak buat kat hutan bandar mutiara rini, orang ramai sangat..kat nusajaya sunyi je, langsung takde orang..hehe
thank you dijah :)

BungaTulip berkata...

Myrah,
Kita sama je PJJ dengan suami
harap pertukaran dimudahkan.erm..

myrah berkata...

aamiin..semoga dipermudahkan :)

*wink* berkata...

kejap nya dah 8 bulan dear...congrats..btw..gmbr kwen myrah mmg lawa sumaaa..jeles

myrah berkata...

hehe...baru je rase mcm hari tu jmpa awk time wedding kita, sekarang dah 8 bulan berlalu..hehe..thank you awak..nanti turn awak, mesti cantik2 jugak :)