Khamis, Jun 20

family trip 2013_pangkor island #part3

ok, meh kita sambung lagi cerita pasal family trip ke pangkor island untuk part 3 (final)
untuk hari yang ketiga, takde apa2 aktiviti pon..lepas breakfast, berdating dengan amighul di pantai..feeling2 romantik lah konon.. :p

pinjam baju si amighul..dia bawak baju kemain banyak, tu pon dah kena tapis dengan si bini..


pulau yang akan dirindui sebab pangkor lagi best dari PD..hihi




lepak kat pantai sekejap je, then balik chalet untuk berkemas..
boleh pulak amirul beli beg plastik berzip yang bersaiz super besar..macam banyak sangat je beli barang..aku try masuk dalam beg tu, dia boleh zipkan aku dalam tu..seeee..aku pon boleh muat dalam beg tu..hihihi



 budak berdua tu asyiklah berdating..siap pegang tangan..kalau akip tak nak kawan alisya, alisya menangis..kalau alisya tak nak kawan akip, akip bad mood..haiyakkk


 favourite uncle alisya..aku masuk bilik dengan amirul pon dia sibuk sekali nak ikut..
bila nak tutup pintu, dia menjerit nak masuk sekali..pengacau!!hihi


  bawak 3 orang kanak2 tapi macam bawak 10 orang..hehe

 nenek paling kuat shoping.hehe

 feri gamat dengan family kitorang je..hee..bila turun dari feri, segerombolan terus.. ;)




next trip?? :)


.. myrah ..

Tiada ulasan: