Selasa, Jun 18

family trip 2013_pangkor island #part2

 untuk hari kedua, aktiviti penuh dari pagi sampai ke malam..
pagi dalam pukul 9, taxi dah datang jemput untuk bwk kami round sekitar pulau pangkor..















sorry, entry penuh dengan gambar pemilik blog..hihi..biasalah, si suami pegang camera, wajiblah gambar si isteri yang banyak.. :p


untuk petang pulak, dalam pukul 3 kami dah ke pantai untuk aktiviti snorkeling..
time tu cuaca memang panas tapi tak berapa nak terik..even tak terik, si amighul tetap sunburn tapi i is ok je..dah tepek dengan sunplay..hehe


 aku pergi pangkor cuma pakai crocs *ciplak* ni je..mmg sangat berguna, boleh guna dekat darat & air..fmly members yang lain sibuk beli crocs lain tuk snorkeling termasuklah suami i..











balik dari snorkeling, semua kepenatan..amighul awal2 lagi dah pengsan..then lepas maghrib keluar ronda2..malam kat sana mmg hidup, sentiasa meriah..


.. myrah ..

Tiada ulasan: