Isnin, Mei 27

majlis akad nikah kak ikin..

 wahhh...rasa macam dah lama sangat tak update blog..mood nak mengupdate dah lari sangatt tapi mood nak membaca blog korang masih on.. :)

meh nak cerita, sempena cuti wesak yang lepas..sepupu ku telah selamat dinikahkan dengan buah hatinya..dengan hanya sekali lafaz.. :)

with beautiful bride







berdebar





tema adalah merah
tapi aku dan suami terlarik tema..heheheh

kami!

 menunggu ketibaan pengantin dari masjid..


pengantin lama jadi pengapit pengantin baru..hee
 
cantik!

selesai majlis..pengantin kelaparan..!

bestnya bersanding!hihi

dan seperti biasa, selesai majlis..pengantin pasti akan kehujanan mcm majlis aku sebelum ni.simbah2..orang pertama yang kena adalah pengantin perempuan dan diikuti dengan pengantin lelaki..mangsa seterusnya adalah suami ku & aku..huwarghhh!ingatkan dah tak jadi pengantin, akan selamat..tak jugakkk..
 
 pengantin lama & pengantin baru

 laki aku pon ligat mencari mangsa, nak balas dendam katanya..haiyakkk



selesai simbah2, dengan baju lencun tu terus naik kereta balik rumah..kereta pon lencun gak gara2 amighul yang lencun luar dalam..hoho..


.. myrah ..

2 ulasan:

cha berkata...

cantik pengantin, u pun comel je. haha part paling best memang main simbah simbah haha tp time i kawen xde sebab sume guna catering takde nk basuh periuk ke apa huhu

myrah berkata...

time kita kawen pon guna katering jugak tapi family ttp semangat kumpul kan segala jenis air yang ada tuk simbah pengantin..heheheheh