Selasa, April 9

wedding review : majlis persandingan #part1

as salam..hari ni entry kahwin2 bersambung lagi..entry berkaitan kahwin2 ni akan segera dihabiskan sebab risau korang keboringan tengok gambar2 aku yang banyak ini..hihi..ampuuuunnn..
saja letak banyak2, boleh jadi kenangan dekat anak cucu cicit dikemudian hari..hee :p






love it!



credit to atiqah yusof :)


detailing........




 ketibaan mereka :)

my man's 









terasa macam artis bila ramai yang menggerumi..hehe





kena kacauuuuu..

nenek anum :)



 mula2 nak makan, cover lagi..hee

dah dapat makan, hamekkk...tak pandang kiri kanan dah..hihi

photographer yang besttt!

keluarga sebelah johor :)





disebabkan gambar yang terlampau banyak, nanti bersambung di part ke dua ek..hihi
excited kau bila dah dapat gambar dari OP ni, rasa macam nak masukkan semua je..heee :p


.. myrah ..

Tiada ulasan: