Khamis, Mac 21

21march2013

tiap2 bulan mesti menanti tarikh 21hb..
kononnya ulangbulan perkahwinan la..heheheh..tp takde yang special sangat pon sebab sorang kat sana, sorang lagi kat sini..huhu..just wish by phone jela..
tapi hari ni, tidak kesorangan!suamiku bakal pulang malam nanti..yeayy!!
tapi dia sampai sini nanti dah masuk 22hb, so tak special jugak lah..hihi
tak kisahlah, janji dapat spend time dengan dia lebih lama minggu ni..selalunya 3hari 2malam tapi minggu ni 3hari 3malam..esok cuti!hehe..
sekarang ada perangai baru lepas kahwin, aku balik jb, ahad mesti malas nak balik putrajaya..kalau suami balik putrajaya, ahad mesti mengeluh nak balik jb..hihi

minggu lepas turn aku balik jb, ahad ptg tu dah siap2 nak balik..dah pakai tudung, beg semua dah ready, boleh pulak si suami suruh cuti isnin tu..dia pon nak cuti gak,malas kerja & suruh aku balik hari isnin je..
sebagai seorang isteri yang solehah, aku ikutkan jugak kata suami.. *dalam hati gembira xterkata* haha
tp disebabkan aku dah siap bagai & taknak membazirkan makeup yang telah dipakai, teruslah pergi ngedate..dari pagi muka dah moody sbb nak kena balik putrajaya tp sekelip mata berubah petang tu bila dapat extand lagi 1hari tuk ngedate.heeee :D

dan hari ni khamis, kami jumpa lagi..kejap jela kami berjauhan minggu ni..tapi minggu ni jela..minggu2 seterusnya startlah berdrama air mata balik kan..
bukannya boleh nak selalu je cuti..
hurm...tak boleh ke kalau pasangan suami isteri yang berPJJ diberi cuti 3hari seminggu..hehehe


my love & my everything :)


.. myrah ..



Sent from Samsung Mobile

6 ulasan:

khadijah berkata...

dugaan tuk pasangan pjj ya.. xpe makin jauh makin sayang :)

myrah berkata...

hehe..hope mcm tu lah, in sha Allah.. :)

BungaTulip berkata...

adat pjj mcm tu la..sabar je dulu
myrah tak apply tukar jb ke?

myrah berkata...

apply jugak tp nak balik state mmg jenuh lah tunggu turn..huhu

BudakCHOCO Official Blogger berkata...

sweet je .... xper... asalkan utk mengejar cita-2 kan... berjauhan sikit xper la kan... :D

myrah berkata...

hehe..hope dapat bertahan.. ;)