Selasa, Februari 19

wedding review : kek

merujuk kepada entry yang lepas 
mula2, katerer kata akan sediakan kek, lepas tu tak jadi sebab dorang tukar kek tu ke cendol & ice cream utk tetamu..so aku pon order jugak lah kek yang hanya 2 tingkat..
mula2 berangan nak kek yang grand2 macam entry sebelum ni..
tapi disebabkan aku tak menitikberatkan sangat bab kek ni, aku just order kek yang simple..


tapi 2 minggu sebelum majlis, pihak katerer bagitau balik yang dorang tetap akan bagi juga kek, konon sebagai hadiah lah..hehe..Alhamdulillah, rezeki kami..
terima kasih!





kek free kami..hehe

simple je..ok la, xboleh nak demand sangat..kata freeee...hehe
nasib baik jugaklah aku  tak tempah kek lain sebabnya aku cuma makan kek ni secuit je time potong kek & suap2 dgn amirul.hehe..lepas tu sibuk bergambar.. hee ;)



.. myrah ..

2 ulasan:

cik mah berkata...

cantiknyer kek...cik mah pun dapat dari katere...tp lepas tu mkn bnyak2..sedap...hehe

myrah berkata...

untung dapat makan byk, kita dari kek hantaran, kek resepsi di seremban & jb dapat rasa sesuap je..hehe