Khamis, Februari 7

mereka yang disayangi

sekarang ni asyik cerita pasal weding je kan..kali ni nak cerita pasal aktiviti bersama sepupu ku yang tersayang..
sangat bertuah rasanya sbb ada sepupu yang sangat best & sporting macam mereka..
setiap kali berkumpul, mesti macam nak roboh rumah..eheheh
masa majlis aku yang lepas, dorang ni sanggup cuti awal sebab nak meriahkan rumah nenek..
dari sebelum nikah sampailah habis majlis bersanding, mmg meriah sentiasa..
21.12.2012 majlis nikah, 22.12.2012 majlis bersanding & belum pon reda penat masing2, 23.12.2012 tu boleh pulak ajak main boling & karaoke..
mula2, aku mcm tak nak join sbb nak balik putrajaya dengan suami..hihi..tapi nasib baik last minute aku confirm ikut..kalau tak memang menyesal lah.. ;)

kami!!

pengantin baru, inai penuh lagi..hehehee

orang tua sibuk main boling, anak2 sila main tab yer..

3 beradik

group kami yg tak hebattttt

bakal perantin!

suami ku..ngehngehhh..gaya lebih tapi 1st game kalah ditangan si isteri..hihi

apakah?
second game, si isteri pulak yang kalah ditangan si suami..hukhuk

si bujang & si daghooo :p

pengantin yang syiok sendiri..heheheh

gambar2 masa karoke tak boleh upload sebab masing2 perangai tak senonoh..hihi
banyak lagi aktiviti dengan sepupu2 ku..kdg2, yang lelaki main futsal, prempuan duduk rumah..kadang2 buat bbq & mcm2 lagi lah..best!!

aku harapa sangat, semoga hubungan kekeluargaan kami ni akan erat selamanya..aamiin..
amighul, welcome to my big family..awak telah sepenuhnya diterima dalam keluarga kami.. :D

.. myrah ..

Tiada ulasan: