Jumaat, Januari 18

wedding review : make up

hari ni nak share pasal makeup untuk majlis pernikahan dan majlis bersanding..
utk dua2 majlis ni aku amik dari kak hani..


sebelum..
owh noooo..muka yang sangattttttttttttttt..err, xperlu kata apa2..hehe



majlis pernikahan

selepas..



aku suka makeup untuk majlis pernikahan ni, sebab xterlalu berat & nampak natural even tebal..hehe


majlis persandingan

selepas


tanpa lens sebab mata agak sensitip..huhu


kalau nak dibandingkan antara dua2 majlis ni, aku lagi suka makeup untuk majlis pernikahan sebab nampak soft..yela, i kan jarang bermakeup tebal..bukan jarang tp mmg xpernah kecuali time tunang, nikah & bersanding..hehe

so kalau ada sesiapa berminat dengan servis kak hani, korang boleh like page fb dia..dia pon ada sediakan khidmat photographer..dia buat dengan suami dia dan selalu jugak jadi OP untuk event2 & weding artis..huhu


.. myrah ..

11 ulasan:

cik fadh berkata...

cantikk..soft je..nmpak natural, xmcm tepung komak ke ape..hihi

myrah berkata...

hehee..yeahh..yg penting kat gambar nampak cantik..heee

cik mah berkata...

setuju juga..yg masa nikah tu nmpk ayu sangt...n masa sanding nmpk matag..dua2 pun cantik...

myrah berkata...

yuppp..matang sgt ek..tapi kalau ikut umur mmg dah matang pon..heee

orked violet @ SYA berkata...

whoaaa..cantek2!!! Suke sgt yg time nikah tu.simple yet stunning. eceh

cantek2! kamu pon cantek. xmake up pon comeL. je Sya tgk =)

myrah berkata...

hehe..thanks cik sya..tgu turn awk nt, confirm canrik tahap max!hehe

Rara berkata...

I pun sama macam u masa wedding i. Lebih suka makeup time nikah, more to natural je :)

myrah berkata...

kan..natural la cantik ;)

atika amran berkata...

Awk cukur kening tak mahirah? boleh request ke klu xnk cukur kening? Cantikk make up dia. Kite serba serbi suke awk punye planning dr tunang smpi kahwin sume perfect. Dr segi pakaian, cntik dress tue,, pemilihan wrna yg tepat. SUKE. Hehe

myrah berkata...

hehe..kte request xnak cukur, nant pandai2 lah dia cover kening kte yang lebat tu..hihi
awk nampak perfect tapi bagi kte berapa perfect pon..hehe..sakit kepala nak uruskan semua ni..
so gud luck tuk awk ea, xlama lagi kan..hehe ;)

atika amran berkata...

Tp alhamdulillah awk dpt handle dgn sebaik mungkin. Kite dh mule rasa pening cmne nk handle mende ni sume :( Tq mahirah, Moga sumenye okay. Ralat xdpt dtg majlis awk sebab on that day mngu final exam. Belah mirul pn same. Btw selamat menjalani alam rumahtngga. Turunkan ilmu sikit kt kite hihi