Jumaat, Januari 4

wedding day : terima kasih untuk hadiah itu! :)

yess!!hari jumaat yang dinanti akhirnya muncul juga.. :)
ini lah adat orang yang berLDR..tiap minggu mesti menantikan hari jumaat, nak jumpa suami..tapi 2 hari 2 malam jela..hukhuk.. *sabaarrrr*

ok2, berbalik kepada tajuk..
dah 2 minggu kahwin baru gigih nak update sikit2 pasal wedding hari tu..
bukan xnak update tapi gambonya xde..nanti xbest pulak kan..hehe
untuk majlis resepsi di rumah aku, boleh kata banyak jugak lah hadiah yang aku dapat..thanks!!
ada yang aku bawak balik putrajaya, ada yang aku tinggalkan kat rumah parents di seremban..
kereta xmuat lah, ni pon sampai 2 trip dari seremban ke putrajaya untuk mengangkut hadiah..fuuuhh!

ini hadiah yang ada dekat putrajaya..
yang dah dirasmikan hanya lampu dan lampu...hihi
yess..satu untuk ruang tamu, satu lagi untuk bilik.. :)

antara barangan elektrik yang aku dapat..tq2


untuk wishlist yg aku pernah buat sebelum ni disini mywish : hadiah perkahwinan
boleh kata hampir semua yang diidamkan aku dapat..hehe
suka!mekasih sekali lagi yer kawan2 dan sedara2 ku sekalian.. :)

jum cek balik list hadiah tu..

1. microwave oven _ gagal diperolehi, harus mengepaw mak kesayangan..hihi

2. blender / food processor _ berjaya memperolehi 2 set..thanks intan!! :D

3. hair dryer _ berjaya mengepaw kaklong ku..heee

4. set pinggan mangkuk _ hadiah yang paling berat aku dapat..thanks aida, fazillah & jborn!! :D

5. toaster _ dapat juga! :D

6. lampu ikea _ thanks cousin ku.. ;)

7. bedsheet : yeahhh, dapat 2 yang berwarna merah..auummmm...hihihi

8. buku resipi _ beli sendiri!hehehe

9. baby stroller _ ni mmg xkan dapat lah kan..hihi..tapi ada dapat barbie doll dan bantal busyuuk untuk bakal baby ku nanti..hihi


10. doa _ terima kasih yang xterhingga untuk doa2 dari keluarga, saudara2 dan kawan2 yang mendoakan untuk kami..tiada apa yang dapat aku balas cuma dengan ucapan terima kasih :')



.. myrah ..

10 ulasan:

*wink* berkata...

hihi..happy for u dear..

cik fadh berkata...

wahh bnyaknyer..best gile ! sory xpt bg akk adiah, sibuk sesibuk same ngan akk smpai xsempat nk fikirkan ape..paling terkilan xpt attentd majlis akk, belah abg mirul pown xdpt..sobs ;(

myrah berkata...

thanks awk :)

khadijah berkata...

Ala cian myra duk asing ngan suami ye? suami myra duk jhr ke? banyak gak hadiah myra best2 :)

cik mah berkata...

seronoknyer...bnyk hadiah..dapatlah ringankan beban sikit kan....

myrah berkata...

fadh : hehe..xpe fadh, dulu akk tunang pon, xsempat nak pegi weding kwn akk..nt weding fadh jgn lupa jmput akk yer.. ;)

myrah berkata...

dijah : aah, kte kat putrajaya, suami dekat johor..dugaan..hehe

myrah berkata...

cik mah : yup2..byk dpt barang yang kte mmg xde lagi ;)

bintanghati berkata...

tahniah byk dpt adiah...
hehe..
ade dpt adiah pelik2 x?...
mcm cik cin aritu, dpt baju tido yg seksi.. & dpt pisang tanduk yg besar tu?letak dlm kotak kasut... gile dak2 opis cik bin.. saje nk kene kan.. hahha

myrah berkata...

hehehehe..dapat jugak baju tido yang seksi itu..dah lah bukak hadiah depan sedara2, malu jek..hihi